RSS

Realizaţi acum?!..





X:  E ceva ce ţi-ai dori pe lumea asta, atât de mult încât ai fi în stare de orice pentru ca aceasta dorinta sa se ideplineasca?
Eu: Da. Să trăiesc într-o lume în care numai EU exist. Să fiu doar EU şi nimeni altcineva. Nici familia, nici cea mai bună prietenă, NICI MACAR persoana iubită, NIMENI, doar EU!
X: De ce?
Eu: Pentru că nu merită.
X: De ce?
Eu: Pentru că sunt de-a dreptul inconştienţi, nemiloşi, nu au inima, nu le pasa. Sunt cruzi.. sunt.. EGOIŞTI!
X: De ce?
Eu:  Pentru că..  Se gandesc numai si numai la ei! Se gândeşte cineva, vreodată, şi la mine? Nu, desigur că nu. Toţi cu problemele lor. Credeti ca e atat de usor sa fiu eu? M-am saturat de probleme, m-am saturat de tot! M-am saturat de certuri, m-am saturat sa sufar din pricina sentimentelor mele.. Dar, nu, nu. Cui ii pasa ce simt eu?! Lumea se gândeşte la mine ca la un punct de sprijin, persoana cea mai potrivită pentru a asculta probleme altora şi a da un sfat şi a spune cuvinte încurajatoare. Dar, nu s-a prins nimeni până acum că şi eu am nevoie de acelaşi tratament? Şi-au lăsat vreodată problemele ca să mă asculte şi pe mine câteva secunde? Sau şi mai rău... S-au gândit vreodată la sentimentele mele, la cum mă simt eu ?! 
X: Hm.. dacă asta s-ar fi întâmplat, tu n-ai fi explodat în felul ăsta, deci NU.
Eu: Şi atunci, poţi să înţelegi cum mă simt?
X: Neglijată?
Eu: EXACT!
X: ..
Eu: Am si eu nevoie de O SINGURA persoana care sa se gandeasca intai la MINE si apoi la EA! Cer prea mult?!..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu