RSS

Valentine's de formă!:)

             



Se hotărâse tipu' că îl plictisește tipa. După câteva luni s-a gândit el că mai bine îi oferă 2 obiecte de maaare folos în jurul casei: unul stâng și unul drept. Exact. Papuci.
* De ce s-o fi zicând că îți „dă papucii”? Pentru că e clar că nu o să mai ieși din casa fiind single și că, cel puțin pentru un timp, astea sunt singurele încălțări pe care le vei purta. Desigur, e vorba de niște papuci emoționali, pentru că vei ieși din casă și necombinat și încălțat decent, dar nu că făcând parte dintr-un cuplu, și atunci se va numi că porți papuci pe stradă. Dintr-un singur motiv. Că ți s-au dat.*
Și trec niște săptămâni și se face paishpe-zero-doi. Iar ei, fiind încă prieteni (nota redactorului: a se citi amici), după impresia unuia și potențiali iubiți-din-nou după părerea alteia, se întâlnesc să bea o băutură alcoolică, respectiv una ne.Și se schimbă cadouri.Și pleacă.Și nu mă, nu se pupă! Și apoi, el se duce acasă însoțit de convingerea că n-o să se împace. Că sunt buni prieteni. Și atât. (am aflat de la sursă).Și apoi, ea (sunt convinsă de asta, deși nu am cum să verific) e plină de speranțe. Pun pariu că și la ora asta visează cum o să apară el din senin ca Harry Potter de după mantia aia care îl făcea nevăzut și o să-și ia neprețuitele obiecte înapoi. Și pe stângul, și pe dreptul.
Iar eu, că Hermione, o să-mi adun acum puterile telepatice izvorâte dintr-o nesfârșită solidaritate feminină și o să-i transmit: În timp ce tu visezi, el pur și simplu doarme.
Realist, trust me!;)


         

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu