RSS

Taci?!..


Taci.
Da, pentru ca ai o rana in suflet, rana ce sa cicatrizat si acum te doare. Ai cusut-o sperand sa nu mai doara asa tare. Ai cusut-o cu atat si acul uitarii. Ai vrut sa uiti de noi. Pentru asta te arde atat de tare rana. Nu mai incerca sa te impotrivesti. Orice miscare te face sa te doara tot mai tare. Nu, nu e bine. Dar si eu am o astfel de rana. Mai adanca. Dar la mine nu doare lafel de tare. Eu n-am incercat sa uit de ea ca sa o vindec. Mie mi-a pasat intotdeuna.
Taci?
Stiu ca vrei sa spui atatea, stiu ca vrei sa strigi de durere, stiu ca vrei ajutor. Dar nu mai e nimeni acolo. Decat eu. Dar.. pe mine m-ai alungat. M-ai inchis in rana sufletului tau. Ma cauti. Incepi sa iti pipai singur rana pentru a-ti aminti. Dar scasnesti din dinti atunci cand observi ca rana s-a deshcis si iese doar sange.. Sange. Dar nu orice fel de sange. Lafel ca tine. Fara culoare, fara miros, fara gust.. Indiferent. Te indoiesti ca este sangele tau?..
Taci..
Ce nu pricepi? Ce e cu tine? Nu intelegi ca rana nu o vei face sa dispara?! Parca iti vine sa innebunesti. Stai legat cu o camasa de forta. Mainile si picioarele le ai legate cu o banda neagra. Acum e in contrast cu rana. De ce te-au legat si de picioare?! Ca sa nu mai fugi de durere!.. Daca nu o infrunti ci fugi de ea nu se va vindeca niciodata rana ta! Ti-au pus legaturi si la gura? Nu, nu era necesar. Sa taci stii cel mai bine. Si de ce incerci sa le rozi, sa iti eliberezi buzele moi? Iti rozi unica speranta la liniste..
Taci!
Nu incetezi odata?! Renunta sa mai gandesti ca totul va fi bine pentru ca niciodata nu a fost sau va fi cum vrei tu! Rana va ramane mereu acolo. Ca si a mea. Obisnuieste-te cu ideea. Lucrul asta ne leaga. Nu incerca sa uiti. Incearca macar sa te prefaci ca iti pasa. Infrunta trecutul, infrunta durerea. Altfel nu vei supravietuii. Ai sa ajungi acolo sus, dar focul nu se va opri sa iti arda tot pieptul. Acopera-ti rana si treci peste, apoi eliberea-za ma si pe mine. Lasa-ma sa iti fiu alaturi.

P.S: Eu am trecut cu bine peste operatie.. dar doctorii mi-au spus ca rana nu se va vindeca. NICIODATA.  Mereu voi  avea urma asta lasata de tine, o voi purta cu mine. Dar poate in timp nu mai doare asa tare..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu